Email Us:

eugen.grigorescu@wolterskluwer.com

Afla pe loc ce sanse ai sa gastigi un proces cu ajutorul inteligentei artificiale! Sintact Analytics este prima aplicatie care permite sa vizualizezi grafic rezultatele posibile ale cauzelor in instanta.

Obține maximum din documentarea juridică! Ești la curent cu toate modificările legislative, iei deciziile corecte și elimini riscurile ce apar în activitatea curentă.

Gestionezi comod dosarele clienților! Găsești într-un singur loc toate informațiile legate de clienți, contractele și dosarele lor, dar și cum sunt ele alocate echipei.

 

Conferințe și seminarii al căror auditoriu este format, cu preponderență, din profesioniști ai dreptului, dar și din manageri de companii, contabili, experți fiscali și financiari.​

Sintact.ro Brasov. 3 click-uri si ai răspunsul pentru problema ta juridică

Pentru înscrieri telefonice, colega noastră Alina Alexe vă stă la dispoziție: 031.22.44.158 (de luni – vineri, între orele 9 – 17). 

Sintact Analytics Brasov: prima aplicatie care iti permite sa vizualizezi grafic rezultatele posibile ale cauzelor in instanta asemanatoare cu spetei tale

  • SINTACT LEX-FORCE… Gestionare avansata dosare instanta

    GESTIONARE DOSARE. Informaticienii Wolters Kluwer România au adus pe aceeași platformă toate datele importante pentru un avocat sau un consilier juridic. Astfel, prin intermediul SINTACT LEX-FORCE, aceștia au acces la datele referitoare la clienții lor, la contractele aflate în derulare, dar și la modalitatea în care un caz a fost alocat pentru rezolvare unei echipe. Termenele legate de dosare și sarcinile pe care le au de îndeplinit membrii echipei sunt corelate. Softul preia informațiile referitoare la procese de pe site-ul...
  • Manager Regional pentru zona Brasov, Sibiu, Mures, Dambovita si Prahova de la 1 Noiembrie 2018

    Stimati parteneri, Ne face placere sa va anuntam ca de la 1 noiembrie 2018, in zona judetelor Brasov, Sibiu, Mures, Prahova si Dambovita avem un manager regional, care va putea da curs oricarei solicitari din partea dumneavoastra legata de produsele si serviciile Wolters Kluwer Romania: Sintact.ro, Sintact Analytics, iDrept, LexForce sau solutii software personalizate. Eugen Grigorescu va coordona, din noua sa pozitie, activitatile de Key Account ale Wolters Kluwer in judetele Brasov, Sibiu, Mures, Prahova si Dambovita. Eugen Grigorescu abia asteapta sa...

Conferinte, cursuri & Seminarii practice pentru profesionisti in Brasov

Apreciem efortul depus de echipa dumneavoastră în realizarea plaformei virtuale legislative Sintact.ro, în opinia noastră, acest program fiind cel mai performant și complex existent pe piata de profil la acest moment. În derularea activității noastre zilnice, programul Sintact.ro este de un real folos, având în vedere faptul că datorita acestui program economisim timp prețios și mai mult decât atât, îmbunătățește considerabil calitatea serviciilor prestate de către compania noastră.

Spring & CO Juridical & Business Consulting

Wolters Kluwer a răspuns cu profesionalism, operativitate şi deschidere la toate solicitările şi ideile noastre. Împreună am reuşit să facem Lex Force un instrument de încredere în activitatea zilnică a departamentului.

Ana-Maria Scîntei

E.ON Energie România

Sintact Lex Force ne-a ajutat foarte mult în organizarea activității și a informației. Totul este mult mai simplu acum. Echipa de suport a fost tot timpul alături de noi pentru a ne ajuta în procesul de familiarizare cu softul. Mulțumim echipei Sintact Lex Force.

Morar și Asociații

5300
Participanti
190
Evenimente
20
Materii de drept