Slide background
Slide background

Afla pe loc ce sanse ai sa gastigi un proces cu ajutorul inteligentei artificiale! Sintact Analytics este prima aplicatie care permite sa vizualizezi grafic rezultatele posibile ale cauzelor in instanta.

Obține maximum din documentarea juridică! Ești la curent cu toate modificările legislative, iei deciziile corecte și elimini riscurile ce apar în activitatea curentă.

Gestionezi comod dosarele clienților! Găsești într-un singur loc toate informațiile legate de clienți, contractele și dosarele lor, dar și cum sunt ele alocate echipei.

 

Conferințe și seminarii al căror auditoriu este format, cu preponderență, din profesioniști ai dreptului, dar și din manageri de companii, contabili, experți fiscali și financiari.​

Sintact.ro Brasov. 3 click-uri si ai răspunsul pentru problema ta juridică

Pentru înscrieri telefonice, colega noastră Alina Alexe vă stă la dispoziție: 031.22.44.158 (de luni – vineri, între orele 9 – 17). 

Sintact Analytics Brasov: prima aplicatie care iti permite sa vizualizezi grafic rezultatele posibile ale cauzelor in instanta asemanatoare cu spetei tale

  • Manager Regional pentru zona Brasov, Sibiu, Mures, Dambovita si Prahova de la 1 Noiembrie 2018

    Stimati parteneri, Ne face placere sa va anuntam ca de la 1 noiembrie 2018, in zona judetelor Brasov, Sibiu, Mures, Prahova si Dambovita avem un manager regional, care va putea da curs oricarei solicitari din partea dumneavoastra legata de produsele si serviciile Wolters Kluwer Romania: Sintact.ro, Sintact Analytics, iDrept, LexForce sau solutii software personalizate.Marina Tecla este angajata Wolters Kluwer Romania din anul 2014, facand fata cu succes tuturor provocarilor aparute. Marina va coordona, din noua sa pozitie, activitatile de Key Account...
  • Reglementarea repartizării trimestriale a dividendelor, un demers lăudabil, un rezultat perfectibil

    „Flexibilizarea acordării de dividende prin reglementarea repartizării trimestriale a dividendelor va fi percepută, în general, favorabil de investitori și de mediul de afaceri din România, care vor aprecia posibilitatea de obținere de fonduri în cursul exercițiului financiar”, susţin avocatele Raluca PETRESCU şi Corina ROMAN, de la Popovici Niţu Stoica & Asociaţii, într-o analiză din Revista Română de Drept al Afacerilor privind repartizarea trimestrială a dividendelor de către companii, reglementare în vigoare de la data de 15 iulie 2018. „Lacune, inconsecvențe și...

Conferinte, cursuri & Seminarii practice pentru profesionisti in Brasov

Apreciem efortul depus de echipa dumneavoastră în realizarea plaformei virtuale legislative Sintact.ro, în opinia noastră, acest program fiind cel mai performant și complex existent pe piata de profil la acest moment. În derularea activității noastre zilnice, programul Sintact.ro este de un real folos, având în vedere faptul că datorita acestui program economisim timp prețios și mai mult decât atât, îmbunătățește considerabil calitatea serviciilor prestate de către compania noastră.

Spring & CO Juridical & Business Consulting

Wolters Kluwer a răspuns cu profesionalism, operativitate şi deschidere la toate solicitările şi ideile noastre. Împreună am reuşit să facem Lex Force un instrument de încredere în activitatea zilnică a departamentului.

Ana-Maria Scîntei

E.ON Energie România

Sintact Lex Force ne-a ajutat foarte mult în organizarea activității și a informației. Totul este mult mai simplu acum. Echipa de suport a fost tot timpul alături de noi pentru a ne ajuta în procesul de familiarizare cu softul. Mulțumim echipei Sintact Lex Force.

Morar și Asociații

5300
Participanti
190
Evenimente
20
Materii de drept