Biblioteca drept

admin/ May 8, 2019/ Articolul saptamanii, Uncategorized

Fii informat cu Biblioteca de Drept din Sintact.ro.

Acum în Sintact.ro ai sansa de a accesa cea mai vastă biblioteca de drept pusa la dispozitia dumneavoastra în format electronic.

In biblioteca de drept Gasesti 200 de volume ( Carti Drept) din colectia Universul Juridic organizate în patru module distincte dedicate  profesioniștilor din ariile: Legal; Business; Fiscal; Public.

Cele patru module din  biblioteca de drept Sintact.ro  permit o navigare rapidă și o consultare facilă a informației la nivelul fiecărui articol de lege, unde regăsim normele de aplicare, jurisprudența relevantă, biblioteca juridică, diagrame grafice interactive, comentariile specialiștilor și articole din colecțiile complete a 8 reviste de drept.

Modulul Legal din biblioteca de drept Cuprinde titluri de un real interes pentru avocați, magistrați, notari publici, executori judecătorești, practicieni în insolvență, mediatori, pe scurt pasionați ai dreptului. 

Biblioteca de drept legal cuprine tratate de prestigiu, compendii de jurisprudență, dar și descrieri ale unor cauze celebre sau soluţii inedite.

In Modulul Business din Biblioteca de drept, regăsim conținut de interes pentru practicienii din companii, societăți comerciale și alte structuri comerciale.

Conținut adresează aspecte generale legate de acte constitutive, tranzacții comerciale, contracte de muncă etc., dar și domenii ale dreptului ca proprietatea intelectuală, dreptul concurenței, gdpr sau dreptul IT-ului.

Modulul Public din biblioteca de drept apar titluri de interes pentru instituţiile publice şi funcţionarii acestora.

Share this Post