Cea mai vastă bibliotecă juridică românească, în format electronic, acum în Sintact.ro

alexandra.caras/ April 22, 2019/ Articole/ 0 comments

În Sintact.ro, ai acces la cea mai vastă bibliotecă juridică românească, disponibilă în format electronic: Biblioteca Universul Juridic.

Informația este organizată în patru module distincte, utilă profesioniștilor din ariile:

Legal: avocați, magistrați, notari publici, executori judecătorești, practicieni în insolvență, mediatori

Business: avocați, consilieri juridici, practicieni în insolvență, mediatori

Fiscal: consilieri juridici, consultanți fiscali, contabili

Public: avocați, consilieri juridici

Cele patru module sunt deplin integrate cu conținut din platforma de documentare juridică Sintact.ro, permițând consultarea facilă a informației la nivelul fiecărui articol de lege. Aici regăsim: normele de aplicare, jurisprudența relevantă, biblioteca juridică, diagrame grafice interactive, comentariile specialiștilor și articole din colecțiile complete a 8 reviste de drept.

Detaliem în continuare care sunt cele 4 module:

1. Modulul Universul Juridic Legal
Cuprinde cărți de drept de real interes pentru practicienii, cercetătorii și pasionații dreptului.
Se regăsesc tratate de prestigiu, compendii de jurisprudență, dar și descrieri ale unor cauze celebre sau soluţii inedite.

2. Modulul Universul Juridic Business
Aici regăsim conținut de interes pentru practicienii din companii, societăți comerciale și alte structuri comerciale, conținut care adresează atât aspecte generale legate de acte constitutive, tranzacții comerciale, contracte de muncă etc., dar și domenii ale dreptului ca proprietatea intelectuală, dreptul concurenței, GDPR sau dreptul IT-ului.

3. Modulul Universul Juridic Fiscal
Cuprinde conținut de interes pentru profesioniștii din fiscalitate și contabilitate. Sunt tratate majoritatea subiectelor de interes și se insistă și pe aspecte de nișă ca prețurile de transfer sau fiscalitatea în contextul extinderii prerogativelor Uniunii Europene.

4. Modulul Universul Juridic Public
Aici se găsesc cărți juridice de interes pentru instituţiile publice şi funcţionarii acestora. Regăsim aspecte care vizează statutul funcționarului public, conflictul de interese sau aspecte legate de domenii de interes ca sănătatea, învățământul public, achizițiile publice etc.

Biblioteca Universul Juridic este cea mai vastă bibliotecă de drept, ușor de accesat online. Sintact.ro, împreună cu Biblioteca Universului Juridic, aduc la un loc prestigiul unei edituri care, în cei aproape 20 ani de la înfiinţare, a căpătat renumele de editură specializată în publicarea numelor reprezentative din domeniul juridic, majoritatea lucrărilor apărute fiind semnate de autori consacraţi și expertiza Wolters Kluwer România, unul dintre cei mai mari furnizori de tehnologie, informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor. 

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*