CURS 19 FEBRUARIE 2019

Securitatea Fizică în contextul
Regulamentului privind protecția datelor 

 

Descriere curs DPO

Cursul de față presupune o analiză în detaliu a modalităților de respectare a prevederilor privind protecția datelor cu caracter personal în momentul implementării măsurilor privind securitatea fizică în cadrul societății dumneavoastră. Vor fi analizate opinii ale organismelor relevante, din România sau de la nivel internațional, precum și jurisprudența relevantă pentru anumite metode de Securitate fizică.

Regulamentul (UE) 679/2016 privind protecția datelor cu caracter personal a iscat numeroase discuții cu privire la prelucrarea datelor în contextul desfășurării activităților departementelor precum cel de HR, marketing sau vânzări din cadrul entităților publice sau private.

Foarte puțin s-a discutat, însă, despre prelucrarea datelor în contextul implementării măsurilor de securitate fizică de către societățile care doresc, astfel, să își protejeze angajații, bunurile, locațiile sau anumite informații confidențiale.

Beneficii curs DPO

 Seminarul abordează o temă de actualitate care este de o importanță majoră la nivelul societăților.

⏹ Participanților le vor fi prezentate jurisprudența și doctrina relevantă din perspectiva protecției datelor cu caracter personal în momentul implementării măsurilor de securitate fizică în cadrul unei societăți.

⏹ Prezentarea din cadrul seminarului, care va conține trimiterile la jurisprudența și doctrina discutată, va fi valabilă la finalul seminarului participanților.

⏹ Cursanții vor participa la un seminar ținut de un avocat atestat IAPP (CIPP/E) care va raspunde la întrebările punctuale din tematica seminarului.

Trainerii evenimentului

Diana Buzoianu

Doamna Buzoianu este certificată CIPP/E (Certified Information Privacy Proffesional), fiind și membru în IAPP (International Association of Privacy Professionals).

Invitat special

Silvia Axinescu, certificată CIPP/E (Certified Information Privacy Proffesional) și Senior Managing Associate in cadrul Reff&Asociații