Cele şase valori ale companiei sunt împărtășite de toți angajații Wolters Kluwer și susțin aplicarea cu succes a strategiei globale.

Wolters Kluwer sprijină profesioniștii din domeniul juridic, financiar-fiscal și al sănătății, furnizându-le informațiile, software-ul și serviciile de care au nevoie pentru a lua decizii cu încredere. Cele şase valori ale companiei sunt împărtășite de toți angajații Wolters Kluwer și susțin aplicarea cu succes a strategiei globale.

Ce ne diferențiază?

Experiență acumulată și dezvoltată de-a lungul anilor

Am descoperit de-a lungul anilor noi modalități de accesare a cunostințelor prin noi servicii, tehnologii și soluții. Toți colaboratorii nostri au o experiență vastă în sectorul nostru de activitate. Expertiza Wolters Kluwer este fructul a peste 175 de ani de istorie.

Acuratețe absolută garantată, indiferent de complexitate

Nu ne place să avem dreptate, trebuie să avem dreptate. Clienții nostri nu pot face greșeli. Dezvoltăm soluțiile bazate pe procese testate, pentru a evita orice posibilă greșeală. Ne place să ne ocupăm de probleme complexe și să rezolvăm provocările clienților nostri.

Curiozitate intelectuală

Știm că există întodeauna ceva de învățat. Din acest motiv colaborăm cu experții în materie și ne formăm soluțiile în consecință. Culegem feedback permanent din partea clienților nostri, aflăm care sunt cele mai complicate provocări și ne angajăm să le soluționăm.

O reală înțelegere a nevoilor clienților nostri

Înțelegem riscurile clienților și orice contribuție pentru munca lor contează. Folosim o abordare complexă combinată cu știință și antropologie, analizăm clienții noștri pentru a ne adapta serviciile la obiceiurile acestora și fluxurile domeniului de activitate. Ne străduim să fim un partener de afaceri esențial pentru clienții nostri contribuind la succesul afacerii acestora.