În 2005, Wolters Kluwer Internațional pătrunde pe piaţa romanească prin preluarea unor afaceri locale de succes: Eon Programming – producătorului programului software legislativ Sintact – și Editura Rosetti –  specializată pe domeniul juridic.
De atunci, Wolters Kluwer România continuă să dezvolte atât programul legislativ Sintact, care a devenit o platformă complexă de informare juridică disponibilă online și offline, cât și platforma iDrept, dar și ramura de publicații tipărite, ce include patru reviste juridice cu tradiție și mai multe colecții de cărți din domeniile juridic și economic.

Istoric

2016 – Se lansează Sintact.ro, cea mai complexă platformă profesională dedicată documentării juridice din România.

2016 – Se lansează modulul Istoric Judiciar în iDrept.ro, prin care poate fi căutat daca o persoana fizică sau o societate comercială este implicată în procese pe teritoriul României. Căutarea situației judiciare a oricărei părți dintr-un proces existent pe portalul instanțelor naționale este, astfel, foarte facilă cu ajutorul noului instrument online.

2015 – Se lansează modulul de Practică Judiciară Extinsă în iDrept.ro, care conține peste 6 milioane de hotărâri judecătorești de la toate instanțele naționale (o premieră în România). Iar dintre functionalitățile principale, menționam: Informație grupată la nivel de articol, motor de căutare inteligent, căutare avansată bazată pe cele mai relevante criterii, căutare rapidă pe text, istoric, legături, conexiuni, favorite și alerte.

2014 – Se lansează Sintact 4.0, Sintact Lex Force 4.0 şi 5.0, precum şi Atelierele practice Wolters Kluwer România.

2013 – Se lansează modulul Sintact Flux – diagrame grafice interactive pentru procedurile legislative.

2013 – Se lansează Sintact Lex Force – software pentru managementul eficient al activităţilor juridice.

2013 – Se lansează revista online Monitorul Jurisprudenţei – publicaţie dedicată monitorizării jurisprudenţei naţionale recente şi relevante.

2012 – Se lansează modulul Sintact Comentarii şi newsletterul de weekend cu stiri din lumea juridica – NewsleXtter.

2011 – Se lansează Noul Sintact și iDrept.ro (având ca punct de plecare produsele Sintact 3.0 și Sintact online)

2010 – Se lansează Sintact online şi crește numărul de apariții al revistelor Wolters Kluwer.

2009 – Se lansează Sintact 2.1 și colecția de carte economică.

2008 – Se lansează Sintact 2.0; crește numărul de cărți juridice adăugându-se noi colecții.

2003 – Se lansează Sintact 1.0, având la bază tehnologia Act sintetic.

Tehnologia unică Act sintetic rămâne cea mai avansată tehnologie de prezentare a actelor normative consolidate, pe piața românească de software juridic. Wolters Kluwer România continuă tradiția de utilizare şi dezvoltare a tehnologiilor de ultimă generație, bazate pe inovație și cercetare.