WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.

Wolters Kluwer România a fost înfiinţată în 2005 şi oferă profesioniştilor din domeniul juridic şi economic din România atât produse tipărite și digitale, cât şi servicii şi soluţii software.
Suntem prezenți pe piață cu o gamă completă de produse destinate cercetării juridice: Sintact și iDrept. Acestea pun la dispoziția profesioniștilor baze de date complexe de legislaţie, doctrină şi jurisprudenţă disponibile online și offline.


Publicațiile vin cu o ofertă bogată de cărţi şi reviste de specialitate, publicate atât în format clasic, cât și în format digital.

Platforma pentru managementul activităților juridice Lex Force integrează și gestionează eficient clienții, activitățile, dosarele de instanță, dosarele de insolvență și dosarele interne, procesele de recuperare de creanțe și contractele. In plus, platforma vine în intampinarea profesioniștilor cu un modul extins de raportare, alertare și monitorizare. Lex Force este o soluție ce poate fi usor adaptată oricărui flux de lucru, ceea ce permite oricărui profesionist să obțină cele mai bune rezultare utilizând un mediu de lucru integrat.

Demersul nostru de a veni in sprijinul profesioniștilor este completat prin suita de seminarii și conferințe sustinută de personalități de marcă ce onorează evenimentele organizate de Wolters Kluwer România.
Calitatea produselor Wolters Kluwer porneşte de la o foarte bună cunoaştere a domeniilor cărora le sunt adresate datorită  colaborării strânse cu profesionişti  de renume.  Informaţia de calitate este susţinută de utilizarea celor mai AVANSATE TEHNOLOGII, de încurajarea permanentă a INOVAŢIEI şi CERCETĂRII.

Ca parte a grupului Wolters Kluwer, misiunea noastră este de a dezvolta şi oferi în România acele soluţii care vin în întâmpinarea nevoilor specialiştilor români, utilizând criteriile şi valorile Wolters Kluwer.
Politica de confidențialitate Wolters Kluwer România

Termeni și conditii Wolters Kluwer România