Istoric judiciar și financiar

Legislație românească și europeană

Sintact.ro

Sintact.ro

O imagine completă asupra istoricului judiciar și financiar al societăților comerciale din România.

DACĂ AVEȚI DEJA UN CONT, ATUNCI VĂ PUTEȚI AUTENTIFICA AICI.​

Cum te ajută Istoricul Judiciar și Financiar

Când intri în contact cu posibili parteneri sau asociați sau ai noi furnizori, ori vrei să începi o afacere, decizia ta este influențată de credibilitatea noului contact. Când prospectezi piețe noi și evoluezi într-un mediu concurențial, reacțiile tale trebuie să fie rapide. Portalul Sintact.ro, prin noul modul Istoric Judiciar și Financiar, îți oferă sprijinul de care ai nevoie: o imagine completă asupra istoricului judiciar și financiar al societăților comerciale din România.

Noul instrument este indispensabil societăților comerciale care doresc să își monitorizeze clienții (îndeosebi departamentelor juridic, financiar și de achiziții), partenerii de afaceri, furnziorii și pentru profesioniștii din domeniul juridic.

Demo gratuit Istoric Judiciar și Financiar

Știi în ce dosare este parte un eventual partener, dacă este în insolvență sau s-a depus o cerere de intrare în insolvență, vizualizezi rezultatele financiare și indicatorii de rentabilitate, solvabilitate și lichiditate. Poți monitoriza istoricul judiciar cu ajutorul notificărilor primite pe e-mail pentru până la 600 de societăți din România, în varianta standard.

Afli cu cine faci afaceri, dacă partenerul tău este parte în vreun proces, interpretezi analizele de risc și anticipezi evoluția lui pentru următorii ani.

Monitorizare dosare de instanță, cu posibilitate nelimitată de căutare. Cauți în timp real un dosar de instanță și primești notificări pe e-mail (adresa aleasă de tine) de 2 ori pe zi.

Monitorizare dosare părți, cu posibilitate nelimitată de căutare. Cauți în timp real dacă o persoană juridică este implicată în vreun proces și ești la curent cu evoluția dosarelor partenerilor tăi.

Aceasta aduce alerte pentru utilizator în ceea ce privește faptul că pe rolul unei instanțe judecătorești s-a depus o cerere de deschidere a procedurii insolvenței și pentru identificarea potentialelor litigii legate de intrarea în insolvență/faliment a unui client, furnizor, partener de afaceri.

Se poate verifica dacă o persoană juridică are convocări sau alte evenimente notificate în Buletinul Procedurilor de Insolvență.

Cu un singur click, găsești o radiografie completă, prezentată concis, sub formă de grafice și tabele clare, ușor de interpretat.

NOU! Indicatorii sunt prezentanți în varianta comparativă cu media sectorială. Mai mult, poți să compari rezultatele unei societăți comerciale cu rezultatele altor 3 companii, pe care ai liberatea să le alegi.   

NOU! Analiza Financiară

⇒Cu un singur click, găsești o radiografie completă, prezentată concis, sub formă de grafice și tabele clare, ușor de interpretat. Primești datele actualizate despre partenerii tăi de afaceri în timp real și urmărești modificările fiscale pentru facturare. Ai analize detaliate pentru 4 indicatori esențiali: LICHIDITATE, SOLVABILITATE, PROFITABILITATE și RISC.

În plus

Nu ai limitări la numărul de societăți pe care vrei să le verifici. Indicatorii sunt prezentanți în varianta comparativă cu media sectorială. Mai mult, poți să compari rezultatele unei societăți comerciale cu rezultatele altor 3 companii, pe care ai liberatea să le alegi.

3 motive pentru care să alegi Istoricul Judiciar și Financiar

⏹ Afli în timp real Istoricul Judiciar al societăților comerciale din România prin soluția expert de Monitorizare părți și Monitorizare dosare.


⏹ Ai libertatea și confidențialitatea de a verifica dacă o societate parteneră sau potențial parteneră are depusă o cerere de intrare în insolvență sau dacă este deja în insolvență și apar notificări în BPI (Buletinul Procedurilor de Insolvență), cu ajutorul modului de Insolvență și Pre-insolvență.


⏹ În completarea informațiilor judiciare, pentru o imagine completă a societăților comerciale din România, am dezvoltat soluția de Analiză Financiară care îți permite, fără a limita numărul de interogări, să obții o radiografie completă a evoluției financiare a companiilor, cota lor de piață, indicatori de lichiditate / solvabilitate / profitabilitate sau risc de intrare în insolvență. Toate aceste informații îți sunt prezentate într-o formă grafică extrem de intuitivă, pentru a facilita procesul de analiză rapidă.

Demo gratuit Istoric Judiciar și Financiar

Obține maximum din documentarea juridică!

Obține maximum din documentarea juridică!

Alege Sintact.ro

Alege Sintact.ro

Ești la curent cu modificările legislative, iei deciziile corecte și elimini riscurile ce apar în activitatea curentă, folosind soluțiile noastre dedicate profesioniștilor din domeniul juridic.

DACĂ AVEȚI DEJA UN CONT, ATUNCI VĂ PUTEȚI AUTENTIFICA AICI.​