Istoricul Judiciar al persoanelor și firmelor din România, ACUM pe iDrept.ro!

admin/ September 28, 2016/ iDrept.ro/ 0 comments

Portalul de documentare juridică idrept.ro are de la 1 octombrie un nou modul prin care poate fi căutat Istoricul Judiciar al persoanelor și societăților comerciale care sunt implicate în procese în România. Căutarea situației judiciare a oricărei părți dintr-un proces existent pe portalul instanțelor naționale este, astfel, foarte facilă cu ajutorul noului instrument online, realizat de Wolters Kluwer România.

dm-ij-new-800px
 
MODUL NOU. Când intri în contact cu posibili parteneri sau asociați sau ai noi furnizori, ori vrei să începi o afacere decizia ta este influențată de credibilitatea noului contact. Când prospectezi piețe noi și evoluezi într-un mediu concurențial reacțiile tale trebuie să fie rapide. Un pas important este posibilitatea pe care ți-o oferă portalul iDrept.ro prin faptul că, prin noul modul “Istoric judiciar”, găsești dacă persoana sau firma care te interesează este parte în vreun proces.
idrept-ij-cautare-si-filtrare-avansata
FILTRE DE CĂUTARE AVANSATE. Afli imediat dacă acea persoană fizică sau juridică a fost dată în judecată sau, la rândul ei, a declanșat vreun litigiu. În caz afirmativ, știi motivele pentru care s-a pornit un proces, ce obiect are dosarul și ce materie de drept este vizată. Filtrele de căutare dezvoltate de informaticienii Wolters Kluwer România permit interogarea avansată și după județ, tipul de instanță, precum și afișarea hotărârilor judecătorești asociate dosarului, în măsura în care acestea există și sunt publice. De asemenea, este posibil exportul raportului de risc, precum și al hotărârilor publicate pentru a putea fi utilizate și offline.
Noul instrument este, așadar, foarte util avocaților, consilierilor juridici, notarilor, executorilor judecătorești, asociaților și managerilor de companii, experților în achiziții, dar și tuturor celor interesați de modalitatea facilă și rapidă de căutare a sa. Abonamentul pentru 12 luni la noul modul al site-ului idrept.ro costă 1.000 Lei + TVA, pentru un utilizator. Numărul de utilizatori disponibili este limitat.

Pentru detalii sau ofertă, mergeți la acest link: http://bit.ly/2cOowQX

 

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*