E momentul să folosești

E momentul să folosești

Sintact.ro

Sintact.ro

Dacă ai nevoie de o platformă pentru cercetare juridică sau dacă folosești una deja însă dorești să lucrezi online, atunci este momentul să te gândești serios la Sintact.ro.

DACĂ AVEȚI DEJA UN CONT, ATUNCI VĂ PUTEȚI AUTENTIFICA AICI.​

Obține maxim din documentarea juridică!

Găsești rapid speța relevantă cu Sintact.ro

Cu toții folosim motoare de căutare pentru nevoile zilnice de informație, fiind cetățean, consumator și având alte multe alte roluri. Ca jurist, nevoia de informații are un caracter aparte, și mai complex.

 

În primul rând, informațiile sunt codate în limbajul juridic și, în al doilea rând, informația căutată este adesea un text ce interpretează un alt text. Legislația aplicată cazului care ne interesează efectiv este deja destul de greu de găsit, uneori, iar jurisprudența care interpretează acea legislație se găsește și mai greu.

Solicită un cont demo Sintact Expert Plus și convinge-te cât de mult este simplificată experiența documentării juridice

Am realizat un ghid introductiv care vă va ajuta să vă îmbunătățiți modul în care ajungeți la informația juridică relevantă.

De aceea, există de peste 100 de ani instrumente speciale care ajută juristul cu găsirea de jurisprudență relevantă, adică jurisprudență care îl poate ajuta în formularea de argumente juridice pentru cazul său.

 

Cu influența crescută a precedentelor jurisprudenței, chiar și în sistemele de drept de tip „civil law”, și cu explozia numărului de spețe disponibile prin surse digitale, a crescut și nevoia de metode mai bune de căutare. Odată pornit pe o cale greșită de căutare, putem parcurge mii de hotărâri judecătorești fără să găsim ce trebuie, lucru de evitat pentru că nu avem timp de pierdut.

Cel mai performant motor de căutare îți stă la dispoziție

Ajungi la informațiile de care ești interesat în doar 30 de secunde, utilizând funcția de căutare progresivă. Simplifici semnificativ procesul de documentare juridică prin intermediul algoritmilor avansați, care îți afișează informațiile relevante din cea mai vastă și complexă bază de date juridice din România.

 

Căutarea se face în peste 11 milioane de hotărâri judecătorești definitive din ultimii zece ani (mai exact, toate orientările jurisprudențiale din România), 80 de seturi de comentarii ale specialiștilor pe marginea codurilor și principalelor legi ( 23.931 de comentarii la nivel de articole), 473 de fluxuri (juridice și civile), edițiile complete din 8 reviste de specialitate (16.757 de articole juridice), 219.364 de acte legislative și alte surse publice de informație juridică.


Selectezi criteriile pentru o căutare amănunțită și folosești căutarea inteligentă în interiorul documentelor pentru a nu mai parcurge sute de pagini sau consulta alte zeci de surse de informații.

 Servieta virtuală   îți eficientizează munca zilnică

Poți crea dosare personale în care adaugi legislația și jurisprudența de care ești interesat, link-uri externe sau alte notițe, comentarii și observații legate de clienții sau dosarele tale. 

Astfel, procesul documentării îți este sensibil simplificat prin configurarea spațiului de lucru personal.

Obține maximum din documentarea juridică!

Obține maximum din documentarea juridică!

Alege Sintact.ro

Alege Sintact.ro

Ești la curent cu modificările legislative, iei deciziile corecte și elimini riscurile ce apar în activitatea curentă, folosind soluțiile noastre dedicate profesioniștilor din domeniul juridic.

DACĂ AVEȚI DEJA UN CONT, ATUNCI VĂ PUTEȚI AUTENTIFICA AICI.​