S-a dat startul înscrierilor la ediția din România a Global Legal Hackathon 2020

alexandra.caras/ February 14, 2020/ Articole, Articolul saptamanii

Wolters Kluwer România susține și în acest an ediția locală a Global Legal Hackthon. S-a dat startul înscrierilor.

👉 Înscrie-te aici

Ediția din România a Global Legal Hackathon, cel mai mare hackathon pe teme juridice din lume, a dat startul înscrierilor.

#GlobalLegalHackathonRo va avea loc în perioada 6-8 martie 2020 la București și, simultan, la Iași.

România este pentru a treia oară un pilon principal al celui mai mare eveniment juridic în domeniul tehnologiei și inovării din lume și câștigătoare la Gala de la New York din 2019.

Echipele vor fi alcătuite din programatori, oameni din domeniul juridic, avocați/juriști și antreprenori. Împreună, vor căuta să găsească soluții tehnice pentru rezolvarea problemelor care afectează eficiența și promptitudinea actului juridic.

Participanții vor inova pentru a deservi fie serviciile juridice ca business privat, fie serviciile juridice de interes public (de exemplu: buna guvernare, legislația juridică, facilitarea accesului la justiție etc.). Ideile inovatoare pot lua forma unui software, a unui website sau a unei aplicații mobile.

Echipele pot apela la oricare dintre mentorii specialiști care le vor sta la dispoziție pe parcursul hackathonului. La finalul celor trei zile, fiecare echipă va prezenta soluțiile la care au ajuns, în fața unui juriu format din antreprenori și profesioniști de calibru din sistemul juridic românesc, business și IT.

Proiectul câștigător va intra în cea de-a doua etapă a competiției, care se va desfășura online și se va încheia cu desemnarea soluțiior finaliste. Acestea vor intra în competiția pentru premiul global.

Participanții se pot înscrie în nume propriu sau își pot înscrie echipa cu care doresc să participe.  Înscrierea este gratuită și se facepe site-ul https://globallegalhackathon.ro/. Numărul de locuri disponibile este limitat.

👉 Înscrie-te aici

Share this Post