E momentul să folosești

E momentul să folosești

Sintact.ro

Sintact.ro

Dacă ai nevoie de o platformă pentru cercetare juridică sau dacă folosești una deja însă dorești să lucrezi online, atunci este momentul să te gândești serios la Sintact.ro.

DACĂ AVEȚI DEJA UN CONT, ATUNCI VĂ PUTEȚI AUTENTIFICA AICI.​

Ce face Sintact.ro diferit?

Sintact.ro este dezvoltat de Wolters Kluwer, lider european în managementul practicilor juridice de peste 30 de ani. Acest software online este special proiectat pentru a face viața mai ușoară într-un departament juridic sau într-o companie, indiferent de dimensiunile acesteia. Sintact.ro oferă o gamă completă și unică de caracteristici: cel mai performant motor de căutare și cea mai vastă bază de documente și informații juridice, astfel încât ajungi în timp record la speța relevantă cazurilor tale. Fiind o aplicație online, o poți accesa de pe orice dispozitiv, lucrând oriunde dispui de conexiune la Internet.

Solicită un cont demo Sintact Expert Plus și convinge-te cât de mult este simplificată experiența documentării juridice

Cea mai vastă bază de date juridice din România, cu peste 12,5 milioane de hotărâri judecătorești de la toate instanțele naționale (toate orientările jurisprudențiale din România până în prezent).

Servieta virtuală

Lucrează online. Ai acces de oriunde și de pe multiple dispozitive. Tot ce trebuie să ai este o conxiune la internet.​

Interfață adaptabilă

Scurtezi enorm timpul dedicat cercetării juridice folosind cel mai performant motor de căutare, cu multiple opțiuni de filtrare și căutare progresivă, care îți vor oferi doar informațiile relevante pentru cazurile tale.

11093198
Hotărâri judecătorești
23931
Comentarii la nivel de articole
217846
Acte normative
16520
Hotărâri judecătorești
465
Fluxuri

Află mai multe detalii despre Sintact.ro!

Este timpul să preiei controlul. Folosește Sintact.ro!

Tot ce ai nevoie pentru a folosi Sintact.ro este o conexiune la Internet. Programul este ușor de utilizat și-ți permite să găsești informația juridică relevantă foarte rapid, oferindu-ți timp pentru a te concentra asupra altor asecte importante ale activității.

Te simți sprijinit

Sintact.ro oferă toate informațiile de care ai nevoie: peste 10 milioane de hotărâri judecătorești de la toate instanțele naționale, legislația românească și europeană, fluxuri (civile și fiscale), comentarii ale specialiștilor și somităților în domeniul pe marginea principalelor legi și coduri, edițiile complete ale revistelor române de drept și multe alte informații juridice necesare unei documentări complete a cazurilor tale. În plus, poți accesa aceste informații de oriunde și de pe orice dispozitiv, tot ceea ce ai nevoie fiind doar o conexiune la internet.

Solicită un cont demo Sintact Expert Plus și convinge-te cât de mult este simplificată experiența documentării juridice

De ce să alegi Sintact.ro

Acest instrument este esențial pentru cercetarea legislației, jurisprudenței și doctrinei, deoarece este conceput cu funcții de căutare avansate, ce simplifică și accelerează procesul de documentare juridică. Adresându-se în mod special avocaților, magistraților, notarilor și economiștilor, Sintact.ro îți pune la dispoziție cea mai mare bază de informații, dar și noutățile relevante din domeniu.

Lucrezi eficient și în siguranță

Toți utilizatorii de Sintact.ro benefciază de suport tehnic din partea experților Wolters Kluwer România, pentru instruire și pentru rezolvarea problemelor.

Doar cu Sintact.ro știi că:
Sintact.ro conține o serie de inovații destinate eficientizării muncii tale:

>>>  Găsești o tehnologie de căutare nouă și extrem de flexibilă

>>> Utilizatorul își poate personaliza ușor platforma, pentru a îndeplini cerințele specifice documentării juridice

>>> Strângerea, gestionarea și crearea documentelor sunt acum integrate în aplicație pentru a lucra mai simplu și mai eficient.

Cautarea progresivă

Obține strict informațiile de care ești interesat, utilizând funcția de căutare progresivă. Simplifică procesul de documentare prin intermediul algoritmilor avansați, care îți afișează informațiile relevante dintr-o bază de peste 12,5 milioane de hotărâri judecatorești.

Servieta virtuală

Poți crea dosare personale în care adaugi legislația și jurisprudența de care ești interesat, link-uri externe sau alte notițe, comentarii și observații legate de clienții sau dosarele tale. Astfel, procesul documentării este sensibil simplificat prin configurarea spațiului de lucru personal.

Interfață adaptabilă

Personalizează-ți interfața în funcție de propriile interese și ai acces instantaneu la publicațiile de specialitate, cele mai recente modificări legislative sau istoricul de căutari. Modifică ordinea de afișare a categoriile de interes, iar centralizarea datelor va fi mai facilă.

                             Află totul despre achizițiile publice,

                                       accesând comentariile unui experimentat specialist!

NOU! Biblioteca Universul Juridic

Cea mai vastă bibliotecă juridică românească disponibilă în format electronic în Sintact.ro: 
peste 200 de lucrări de specialitate, semnate de autori cu prestigiu

Găsești informația organizată în cinci module distincte: Legal, Public, Fiscal, Business și General (de bază).

Cele cinci module sunt deplin integrate cu conținut din Sintact.ro, care permite o navigare rapidă și o consultare facilă a informației la nivelul fiecărui articol de lege, unde regăsim normele de aplicare, jurisprudența relevantă, biblioteca juridică, diagrame grafice interactive, comentariile specialiștilor și articole din colecțiile complete a 8 reviste de drept.

              Biblioteca Universul Juridic

                      biblioteca ta juridică în format electronic

Verificare și monitorizare societăți comerciale, în 5 module esențiale

Afli cu cine faci afaceri: dacă partenerul tău este parte în vreun proces, interpretezi analizele de risc și anticipezi evoluția lui pentru următorii ani.

Dosare în instanță

Monitorizare dosare de instanță, cu posibilitate nelimitată de căutare. Cauți în timp real un dosar de instanță și primești notificări pe e-mail (adresa aleasă de tine) de 2 ori pe zi.

Monitorizare și alertare preinsolvență

Aceasta aduce alerte pentru utilizator în ceea ce privește faptul că pe rolul unei instanțe judecătorești s-a depus o cerere de deschidere a procedurii insolvenței și pentru identificarea potentialelor litigii legate de intrarea în insolvență/faliment a unui client, furnizor, partener de afaceri.

Istoric judiciar

Monitorizare dosare părți, cu posibilitate nelimitată de căutare. Cauți în timp real dacă o persoană juridică este implicată în vreun proces și ești la curent cu evoluția dosarelor partenerilor tăi.

Analiza financiară

Primești datele actualizate despre partenerii tăi de afaceri în timp real și urmărești modificările fiscale pentru facturare. ​

Monitorizare și alertare insolvență

Se poate verifica dacă o persoană juridică are convocări sau alte evenimente notificate în Buletinul Procedurilor de Insolvență.

NOU! Glosar de termeni juridici

Acum ai 5.500 de definiții în Sintact.ro. Noțiunile importante sunt explicate la un click distanță.

Obține maximum din documentarea juridică!

Obține maximum din documentarea juridică!

Alege Sintact.ro

Alege Sintact.ro

Ești la curent cu modificările legislative, iei deciziile corecte și elimini riscurile ce apar în activitatea curentă, folosind soluțiile noastre dedicate profesioniștilor din domeniul juridic.

DACĂ AVEȚI DEJA UN CONT, ATUNCI VĂ PUTEȚI AUTENTIFICA AICI.​