Dacă ai nevoie de o platformă pentru cercetare juridică sau dacă folosești una deja însă dorești să lucrezi online, atunci este momentul să te gândești serios la

Sintact.ro

E momentul să folosești Sintact.ro

Dacă ai nevoie de o platformă pentru cercetare juridică sau dacă folosești una deja însă dorești să lucrezi online, atunci este momentul să te gândești serios la Sintact.ro.

Ce face Sintact.ro diferit?

Sintact.ro este dezvoltat de Wolters Kluwer, lider european în managementul practicilor juridice de peste 30 de ani. Acest software online este special proiectat pentru a face viața mai ușoară într-un departament juridic sau într-o companie, indiferent de dimensiunile acesteia. Sintact.ro oferă o gamă completă și unică de caracteristici: cel mai performant motor de căutare și cea mai vastă bază de documente și informații juridice, astfel încât ajungi în timp record la speța relevantă cazurilor tale. Fiind o aplicație online, o poți accesa de pe orice dispozitiv, lucrând oriunde dispui de conexiune la Internet.

Solicită un cont demo Sintact Expert Plus și convinge-te cât de mult este simplificată experiența documentării juridice

Cea mai vastă bază de date juridice din România, cu peste 10 milioane de hotărâri judecătorești de la toate instanțele naționale (toate orientările jurisprudențiale din România până în prezent).

Lucrează online. Ai acces de oriunde și de pe multiple dispozitive. Tot ce trebuie să ai este o conxiune la internet.

Scurtezi enorm timpul dedicat cercetării juridice folosind cel mai performant motor de căutare, cu multiple opțiuni de filtrare și căutare progresivă, care îți vor oferi doar informațiile relevante pentru cazurile tale.

0
Hotărâri judecătorești
0
Comentarii la nivel de articole
0
Acte normative
0
Articole din reviste
0
Fluxuri

Solicita demo gratuit Sintact.ro

Este timpul să preiei controlul. Folosește Sintact.ro!

Tot ce ai nevoie pentru a folosi Sintact.ro este o conexiune la Internet. Programul este ușor de utilizat și-ți permite să găsești informația juridică relevantă foarte rapid, oferindu-ți timp pentru a te concentra asupra altor asecte importante ale activității.

Cautarea progresiva

Obtine strict informatiile de care esti interesat, utilizand functia de cautare progresiva. Simplifica procesul de documentare prin intermediul algoritmilor avansati, care iti afiseaza informatiile relevante dintr-o baza de peste 6 milioane de hotarari judecatoresti.

Servieta virtuală

Poți crea dosare personale în care adaugi legislația și jurisprudența de care ești interesat, link-uri externe sau alte notițe, comentarii și observații legate de clienții sau dosarele tale. Astfel, procesul documentării este sensibil simplificat prin configurarea spațiului de lucru personal.

Interfață adaptabilă

Personalizează-ți interfața în funcție de propriile interese și ai acces instantaneu la publicațiile de specialitate, cele mai recente modificări legislative sau istoricul de căutari. Modifică ordinea de afișare a categoriile de interes, iar centralizarea datelor va fi mai facilă.

Te simți sprijinit

Sintact.ro oferă toate informațiile de care ai nevoie: peste 10 milioane de hotărâri judecătorești de la toate instanțele naționale, legislația românească și europeană, fluxuri (civile și fiscale), comentarii ale specialiștilor și somităților în domeniul pe marginea principalelor legi și coduri, edițiile complete ale revistelor române de drept și multe alte informații juridice necesare unei documentări complete a cazurilor tale. În plus, poți accesa aceste informații de oriunde și de pe orice dispozitiv, tot ceea ce ai nevoie fiind doar o conexiune la internet.

Lucrezi eficient și în siguranță

Toți utilizatorii de Sintact.ro benefciază de suport tehnic din partea experților Wolters Kluwer România, pentru instruire și pentru rezolvarea problemelor.